Garantie
Voorwaarden
Privacy
Support
RMA Formulier
Winkel
Contact
Service

Ecc-computers is opgericht in 2003 te Dronten en verkoopt met succes losse componenten,computers op maat en randapparatuur. Ecc-computers tracht steeds u de hoogste kwaliteit met de laagste prijs te leveren. Daarom werken wij zonder winkelruimte, en met een minimale eigen voorraad. Wij bestellen al onze producten bij Nederlandse groothandel, en geven bij elke aankoop een factuur als bewijs voor betaling en garantie. Wij richten ons op particuliere gebruikers maar ook professionele klanten, die op zoek zijn naar hardware voor een zachte prijs. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van afzonderlijke componenten, een basisconfiguratie met een lage instapprijs, of een stabiele en professionele business pc, maar ook voor  een uit de kluiten gewassen gamers configuratie. Onze nieuwe webshop bestaat uit meer dan 300 verschillende producten, van méér dan 30 verschillende hardware merken, kunt u het niet in de webshop vinden neem dan contact met ons op door middel van e-mail (info@ecc-computers.nl ) of tel: 0321- 337315. Ook voor reparatie en upgrade kunt u bij ons terecht. Kwaliteit is gegarandeerd.

Bestel informatie / leveringsvoorwaarden

Bestellen gaat automatisch via deze shop, uw gegevens worden via een beveiligde server verwerkt. Wij doen niet aan betalingen via creditcard omdat dit voor de klant  altijd een risico met zich meebrengt.

Wij verzenden uitsluitend nog met de TPG, daar deze naar onze mening een betere dienstverlening en kwaliteitsgarantie kan bieden.

Levertijd: 
Gemiddeld 1 tot 5 werkdagen bij bestellingen. 

Overschrijding van een leveringsdatum geeft de koper nimmer het recht tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst of enige andere actie wegens ECC-COMPUTERS. 

Er zijn 3 Bestelmogelijkheden 

1.) Onder Rembours 

De TPG levert geen rembourszendingen op zaterdag! 

U behoort uw pakket binnen de aangegeven levertijd te ontvangen echter omdat wij via een verlader, namelijk de TPG ,de pakketten verzenden kunnen wij dit niet 100% garanderen.De TPG streeft levering binnen 24 uur na maar geeft geen garantie dat een pakket binnen 24 uur wordt afgeleverd, in 90% is dit wel het geval.

De levertijden zijn normaal gesproken ook de daadwerkelijke levertijden maar we hopen op uw begrip dat het soms in uitzonderlijk drukke tijden wel eens 1 á 2 dagen langer kan duren. Want hoewel wij uiteraard ons uiterste best doen kan het natuurlijk voor komen dat door drukte of een slechte beschikbaarheid van een product een order wat langer op zich laat wachten , wij proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. 

Wanneer het pakket aangeboden wordt kunt u met contant geld betalen aan de bezorger.(Het liefst zo gepast mogelijk) Als u niet thuis bent krijgt u een kennisgeving in de bus, u kunt het dan een 2e maal laten aanbieden of afhalen op het postkantoor. 

Rembours zendingen zijn kostbaar omdat dit ook voor ons extra kosten met zich meebrengt de verzendkosten zijn alle tegen kostprijs en wij maken daar geen extra winst op.Let wel uw pakket dient niet alleen vervoerd te worden maar moet ook zorgvuldig in goede materialen worden ingepakt en alles wordt verzekerd vervoerd. 

2.) Vooruitbetalen.

U maakt het bedrag over op ABN-AMRO rekening 48.33.23.330 T.n.v 
ECC-COMPUTERS onder vermelding van uw  ordernummer, naam en (e-mail)adres. 

Wij verzenden uw bestelling dan volgens de aangegeven levertermijn gerekend vanaf het moment dat het het geld op onze rekening staat. Houd u er rekening mee dat het even kan duren voordat het geld er ook daadwerkelijk bij ons op staat.

Afhankelijk van welke bank en manier u gebruikt maakt kan dit 1 tot maximaal 7 werkdagen in beslag nemen.(Gemiddeld is 3 dagen , maar van giro naar bank kan wat langer duren zeker als u de betaling met de post naar de giro stuurt dan is 7 dagen een normale termijn , elektronisch gaat het snelst. 

De verzendkosten zijn alle tegen kostprijs en wij maken daar geen extra winst op.
Let wel, uw pakket dient niet alleen vervoerd te worden maar moet ook zorgvuldig 
in goede materialen worden ingepakt en alles wordt verzekerd vervoerd.

Vooruitbetalen is de goedkoopste manier maar gaat iets minder snel omdat dit wat extra administratieve handelingen met zich meebrengt. 
Pakket
Bij overboeking
Onder Rembours
0 tot 5 kilo
€ 6,55
€ 12,50
5 tot 10 kilo
€ 8,63
€ 14,50
10 tot 20 kilo
€ 10,12
€ 16,00 
20 tot 30 kilo
€ 12,20
€ 18,00 

3.) Afhalen in Dronten.
Afhalen kan alleen op afspraak bij ons pand in Dronten. U moet wel eerst uw bestelling via de online shop doen en u kiest bij de betaalwijze dan voor afhalen, u krijgt dan een e-mail met de afhaaltijd die mogelijk is. Betaling uitsluitend contant en zo gepast mogelijk. 

RMA formulier
Ondanks het feit dat wij hoogwaardige producten verkopen kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat u een defect artikel ontvangt of dat een artikel na gebruik defect raakt.Dit formulier geld uitsluitend voor losse componenten, voor defecten aan complete systemen neemt u contact op met rma@ecc-computers.nl

Prijzen:

Alle Prijzen zijn in euro's en inclusief 19% BTW

Vanwege de voortdurende wijzigingen in prijzen in de computerindustrie zijn al onze prijzen dagprijzen.U betaald dus de prijs zoals deze was op het moment van bestellen het komt regelmatig voor dat prijzen kort na elkaar dalen wij kunnen daar niets aan doen.Ook als de prijzen stijgen houden wij ons aan het bedrag waarvoor u op dat moment heeft besteld.

Onze site wordt dagelijks geactualiseerd om u de meest actuele prijs te kunnen bieden.
Het is in de computerbranche nu eenmaal zo dat prijzen soms snel dalen wij kunnen daar niets aan doen het zijn de marktontwikkeling die wij volgen.

Als u besteld krijgt u een ontvangstbevestiging deze is bindend voor uw prijs ook als de prijs erna omhoog gaat wordt het niet verhoogd.

ECC-COMPUTERS
Klipperstraat 2
8251 EC Dronten 
Tel: 0321-337315
Fax: 0321-843358
E-mail: info@ecc-computers.nl