Garantie
Voorwaarden
Privacy
Support
RMA Formulier
Winkel
Contact
Privacy

Hoe gaan wij om met informatie? 
De informatie die verzameld wordt, wordt gebruikt om bestellingen te kunnen verwerken en uw toekomstige winkelervaring zo mogelijk nog prettiger te maken. Indien noodzakelijk gebruiken wij uw gegevens om met u in contact te komen. Financiële informatie zal uitsluitend gebruikt worden om u te factureren voor aangekochte producten en diensten.  

Wij behouden ons het recht voor om uw IP adres te registreren indien wij problemen met de server moeten verhelpen. Uw IP adres kan gebruikt worden om algemene demografische informatie te verzamelen zodat het mogelijk is om bezoekersprofiel te definiëren en het gebruik van de site te evalueren. Deze informatie helpt ons bij het verder ontwikkelen van deze site, bijvoorbeeld op het gebied van design en lay-out. 
Uw persoonlijke gegevens kunnen altijd door u worden opgevraagd en indien nodig gewijzigd of verwijderd worden.  

De informatie die wij verzamelen, wordt gebruikt voor duidelijk kenbaar gemaakte doeleinden. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.


Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens? 
ECC-Computers gebruikt Secure Sockets Layer (SSL) om persoonlijke informatie veilig over het internet te versturen. De gegevens worden opgeslagen op een secure server waardoor de toegang tot de informatie alleen mogelijk is met authentificatie. 


Welke gegevens?
ECC-Computers beperkt zich tot registratie van die gegevens welke noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestelling en de communicatie met u als koper. 
Tenzij u daarvoor uitdrukkelijk uw toestemming heeft verleend, zal ECC-Computers de gegevens niet gebruiken voor promotionele activiteiten en de gegevens ook niet aan derden ter beschikking stellen, behalve voorzover zij daartoe krachtens wettelijk voorschrift wordt genoodzaakt. 


Wie hebben toegang tot de gegevens?
Toegang tot de registraties hebben uitsluitend die personen die hiertoe door ECC-Computers zijn aangewezen binnen het kader van de hun opgedragen taken. 

© 2003 ECC-Computers